Τουρκικές ακταιωροί προκαλούν ελληνικά πολεμικά και το βάζουν στα πόδια- ΒΙΝΤΕΟ

Τουρκικές ακταιωροί προκαλούν ελληνικά πολεμικά και το βάζουν στα πόδια- ΒΙΝΤΕΟ

Μάχες σε έναν αόρατο πόλεμο δίνουν σχεδόν καθημερινά τα πληρώματα των ελληνικών πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο, καθώς οι τουρκικές ακταιωροί εμφανώς σε εντεταλμένη υπηρεσία προκαλούν διαρκώς.

Το βίντεο που βγήκε χθες στη δημοσιότητα από τους Τούρκους και δείχνει την τουρκική ακταιωρό να προκαλεί το ελληνικό πολεμικό, μπορεί να πήρε μεγάλη δημοσιότητα, αλλά δεν είναι το μοναδικό!

Για πολλά χρόνια τουρκικές ακταιωροί παρενοχλούν ακόμα και μέσα στα χωρικά μας ύδατα όπως χθες, τα ελληνικά πολεμικά πλοία που φυλάνε τα θαλάσσια σύνορά μας.

Απαιτείται ομολογουμένως ιδιαίτερη ψυχραιμία από τα πληρώματα και αυτοσυγκράτηση που λίγοι την έχουν ώστε να μην στρέψουν ελαφρώς το πλοίο και να εμβολίσουν την ακταιωρό που τους παρενοχλεί.

Δείτε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ακολουθεί πώς η τουρκική ακταιωρός προκαλεί ευθέως την Κανονιοφόρο ΚΡΑΤΑΙΟΣ στις Οινούσσες το 2016.
Μέσα σε λίγα λεπτά, δείτε πόσες φορές η τουρκική ακταιωρός στρέφεται κατά πάνω στο ελληνικό πολεμικό πλοίο, το οποίο συνεχίζει απτόητο την πορεία του…

 

COMMENTS

[an error occurred while processing the directive]