Τον Μάρτιο επιστρέφει στη σκηνή ο Τζίμης Πανούσης(βίντεο)

Τον Μάρτιο επιστρέφει στη σκηνή ο Τζίμης Πανούσης(βίντεο)

Ο “πολύ σκληρός για να πεθάνει” Τζιμάκος ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του!

Ο “βιονικός” -όπως αναφέρει ο ίδιος- Τζίμης Πανούσης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Κύτταρο, εκεί από όπου σταμάτησε στις αρχές Δεκεμβρίου “λόγω αιφνίδιου θανάτου που… αναβλήθηκε επ’ αόριστον”, δηλώνει χωρίς να χάσει το χιούμορ του. Έτσι, από τις 9 Μαρτίου και όλα τα Παρασκευοσάββατα του μήνα, ο ανατρεπτικός performer συνεχίζει την παράσταση-γελοιόδραμα “Όλοι οι Χαζοί Μπορούμε” “για δυνατές συγκινήσεις και αναπάντεχα απρόοπτα” και ελπίζουμε μόνο ευχάριστα θα μας επιτρέψετε να συμπληρώσουμε εμείς.

Να θυμίσουμε ότι το βράδυ της Παρασκευής 1η Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια του προγράμματός του στο Κύτταρο, ο Τζίμης Πανούσης κατέρρευσε επί σκηνής μετά από κρίση κολπικής μαρμαρυγής. Ανάμεσα στο κοινό που παρακολουθούσε την παράσταση βρίσκονταν δύο γιατροί, οι οποίοι και τού προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ελπίς».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr ο Τζίμης Πανούσης έχει βγει από το νοσοκομείο και “νιώθει καλύτερα από ποτέ”, ετοιμάζοντας τις επικείμενες εμφανίσεις του και ανυπομονώντας να ανέβει και πάλι στη σκηνή.

Το Reader.gr είχε συναντήσει πρόσφατα τον Τζίμη Πανούση στο σπίτι του στο Ψυχικό, με αφορμή την έναρξη του “πρώτου” κύκλου εμφανίσεων στο Κύτταρο για την παράσταση «Όλοι οι χαζοί μπορούμε».

Αρθρο απο Reader.gr

COMMENTS

[an error occurred while processing the directive]