Τον Ιούνιο η δίκη του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 22χρονης ομογενούς στο Λονδίνο

Τον Ιούνιο η δίκη του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 22χρονης ομογενούς στο Λονδίνο

Σε έξι μήνες και συγκεκριμένα στις 11 Ιουνίου ορίστηκε η δίκη του 31χρονου Κασίμ Λιουίς, κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 22χρονης ομογενούς Ιουλιάνα Τούντος στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρει το skai.gr, ο Κασίμ Λιούις εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κεντρικό ποινικό δικαστήριο του Λονδίνου μέσω βιντεοκλήσης από τις φυλακές Wandsworth όπου κρατείται, έχοντας κριθεί προφυλακιστέος.

Ορίζοντας την ημερομηνία έναρξης της δίκης ο δικαστής Ρίτσαρντ Μαρκς είπε ότι θα συνεχιστεί η προφυλάκιση του κατηγορουμένου. Ο Λιούις έμεινε ανέκφραστος κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης, ενώ μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά του, την ημερομηνία γέννησής του και τη βρετανική υπηκοότητά του.

Ο δημόσιος κατήγορος Τζόναθαν Πόλνεϊ είπε στο δικαστήριο ότι το θύμα εντοπίστηκε στο πάρκο Φίνσμπουρι του βορείου Λονδίνου με πολύ σοβαρά τραύματα που «αυταπόδεικτα δεν ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος».

Στις 23 Μαρτίου οι συνήγοροι υπεράσπισης θα πρέπει να ενημερώσουν το δικαστήριο κατά πόσο ο πελάτης τους αποδέχεται ή όχι την κατηγορία της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 22χρονη είχε εντοπιστεί νεκρή με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στο κεφάλι στο πάρκο Φίνσμπουρι του βορείου Λονδίνου στις 27 Δεκεμβρίου, τρεις ημέρες μετά από την εξαφάνισή της.

COMMENTS

[an error occurred while processing the directive]