Πληρωμένοι δολοφόνοι εναντίον Τούρκων αντιφρονούντων στη Γερμανία!

Πληρωμένοι δολοφόνοι εναντίον Τούρκων αντιφρονούντων στη Γερμανία!

Ο αρμενικής καταγωγής βουλευτής του φιλοκουρδικού κόμματος HDP Γκάρο Πάιλαν δηλώνει πως Τούρκοι αντιφρονούντες κινδυνεύουν στη Γερμανία και την Ευρώπη από πληρωμένους δολοφόνους.

Οι Τούρκοι πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι, συγγραφείς που έφυγαν από την Τουρκία την περίοδο διακυβέρνησης του AKP, και διέφυγαν στη Γερμανία θα μπορούσαν να είναι θύματα οργανωμένων επιθέσεων. Αυτό δήλωσε ο αρμενικής καταγωγής βουλευτής του φιλοκουρδικού κόμματος HDP Γκάρο Πάιλαν. «Έχω την πληροφορία από διάφορες πηγές ότι πληρωμένοι δολοφόνοι από την Τουρκία θέλουν να χτυπήσουν στην Ευρώπη και διαθέτουν σχετική λίστα» είπε πριν από δυο ημέρες ο Πάιλαν σε μια συνέντευξη Τύπου στο τουρκικό κοινοβούλιο. Προέτρεψε την τουρκική κυβέρνηση να πάρει τα κατάλληλα μέτρα. Σε συνέντευξη του προς την Deutsche Welle o Πάιλαν επανέλαβε τα όσα είχε ήδη δηλώσει και τόνισε πως τις πληροφορίες τις έχει από ξένες μυστικές υπηρεσίες χωρίς βεβαίως να θέλει να τις κατονομάσει. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτές οι πληροφορίες έχουν επιβεβαιωθεί από ασφαλείς πηγές» συμπλήρωσε.

Υπάρχουν άτομα, σύμφωνα με τον βουλευτή, τα οποία δέχθηκαν συγκεκριμένες απειλές κυρίως στη Γερμανία αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και τα οποία διαθέτουν προσωπική φύλαξη. «Στη λίστα υπάρχουν ορισμένα ονόματα αλλά εικάζεται ότι η λίστα θα διευρυνηθεί» λέει.

Ο Πάιλαν επέκρινε τον βουλευτή του AKP και αντιπρόεδρο της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της χώρας Μετίν Κιουλούκ για τις διασυνδέσεις του με την υπερεθνικιστική ροκ μπάντα «Οθωμανοί της Γερμανίας».

Ο αρμενικής καταγωγής βουλευτής αναφέρει πως ο Μετίν Κιουλούκ θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός και να λάβει υπόψιν του ότι η Εισαγγελία της Στουτγάρδης απήγγειλε κατηγορίες σε οχτώ μέλη του συγκροτήματος για απόπειρα δολοφονίας

COMMENTS

[an error occurred while processing the directive]