Ο Ολυμπιακός ήρθε σε πλήρη και οριστική συμφωνία με τον Κέβιν Μιραλάς και ο Βέλγος γυρίζει… σπίτι του!

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε πλήρη και οριστική συμφωνία με τον Κέβιν Μιραλάς και ο Βέλγος γυρίζει… σπίτι του!

Ο Ολυμπιακός έχοντας μεγάλο και βασικό σύμμαχό του τον Κέβιν Μιραλάς έφτασε στο να πετύχει το deal του… χειμώνα με πλήρη και οριστική συμφωνία με την Έβερτον!
Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά και διαπραγματεύσεις σε καλό πια κλίμα το come back του διεθνούς εξτρέμ της Έβερτον και άλλοτε άσου του Ολυμπιακού είναι γεγονός! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πάρει πάνω του την υπόθεση για να τελειώσει άμεσα το θέμα και θετικά, προκαλώντας έτσι ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας. Ο Μαρινάκης με αυτόν τον τρόπο και στηρίζει τον Γκαρθία με μία σπουδαία κίνηση και επιφέρει και μεγάλο ενθουσιασμό στους οπαδούς του συλλόγου.
Οι αρχικές πληροφορίες μιλούν για έναν δανεισμό με οικονομική υπέρβαση από μεριάς του Ολυμπιακού και οψιόν αγοράς. Κάποιες πηγές διέρρεαν πως ο Ολυμπιακός ήταν αποφασισμένος για όλα και ακόμα και για αγορά. Το deal είναι πια οριστικό με την Έβερτον. Εξάλλου με τον Μιραλάς ο πειραϊκός σύλλογος τα είχε βρει σε όλα. Ο Βέλγος σταρ μπαίνει άμεσα στο αεροπλάνο για να έρθει στην χώρα μας το αργότερο μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη!