Νέα στοιχεία για το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη: Χάκαραν το Facebook της (vid)

Νέα στοιχεία για το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη: Χάκαραν το Facebook της (vid)

Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Χονγκ Κονγκ κρατείται από τις αρχές Νοεμβρίου το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του κοκαΐνη.

Ο δικηγόρος της 19χρονης, Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο Star αποκάλυψε πως αμέσως μετά τη σύλληψη του χάκαραν τον λογαριασμό του στο Facebook και διέγραψαν παλαιότερες συνομιλίες που είχε μαζί τους η νεαρή.

Οι αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για τα μέλη της σπείρας που της έδωσαν το σακίδιο με την κοκαΐνη.

«Διέγραψαν αναδρομικά όλες τις συνομιλίες που είχε με αυτόν που η ίδια γνώριζε ως Πέτρο και είναι το άτομο με το οποίο ταξίδεψε από την Αθήνα στην Αντίς Αμπέμπα και τον οποίον η ίδια η Ειρήνη κατονομάζει ως το πρόσωπο το οποίο της έδωσε το σακίδιο που περιείχε την ναρκωτική ουσία που μετέφερε στο Χονγκ Κονγκ», είπε ο κ. Κεχαγιόγλου.

«Η κίνηση αυτή δείχνει τους πραγματικούς ενόχους, μόνο όποιος είχε συμφέρον θα μπορούσε να προβεί σε αυτή την ενέργεια της διαγραφής των συνομιλιών», υποστήριξε ο συνήγορός της.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφήνει και ηλεκτρονικά ίχνη και θεωρείται κομβική για την έρευνα.

Ο κ. Κεχαγιόγλου, με ένα νομικό τρικ, με τη μήνυση δηλαδή σε βάρος της για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, άνοιξε το δρόμο για να ξεκινήσει έρευνα και στην Ελλάδα και έτσι αυξάνονται οι ελπίδες η 19χρονη να δικαστεί στη χώρα μας.

Στις αρχές του νέου χρόνου η Ειρήνη θα εξεταστεί επισήμως από τις αρχές του Χονγκ Κονγκ και τότε θα καταθέσει όλα τα ονόματα των προσώπων που την ενέπλεξαν στην υπόθεση.

Αρχές Ιανουαρίου ενδεχομένως θα ταξιδέψουν και οι γονείς της στο Χονγκ Κoνγκ για να τη δουν από κοντά.

 

COMMENTS

[an error occurred while processing the directive]