ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!- Ζουράρις: «Ποιος τον γ… τον Άρη, παιδί μου;» «Στον …. καθισαν 10.000 γαύροι!»

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!- Ζουράρις: «Ποιος τον γ… τον Άρη, παιδί μου;» «Στον …. καθισαν 10.000 γαύροι!»

Ο Υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, είχε… προκαλέσει όταν τραγούδησε σε live εκπομπή «Βουντού Βουντού».

Τώρα, ξαναχτυπά και στην εκπομπή «Τα Παιδιά της Πιάτσας« του Metropolis 95.5 κατάφερε να εξαγριώσει τους φίλους του Άρη που εξέδωσαν κι ανακοίνωση, όπως και τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς:

Ακούστε απο 29:30 εως 30:40 τις ”ομορφιές” του Υφυπουργού ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!(link):

http://yourlisten.com/Metrosport/VhN2Q1M2

 

 

«Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι...», και στη συνέχεια  σε ερώτηση ”..στην Βουλγαρία τι γίνεται;” απάντησε: «Ποιος τον γ… τον Άρη;;»!!

ΚΑΕ ΑΡΗΣ για Ζουράρι: «Αγνοεί την πραγματική σημασία της λέξης παιδεία»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης: «Είναι ανεπίτρεπτο για ένα πρόσωπο, το οποίο κατέχει πολιτική θέση να εκφράζεται με τέτοιο χυδαίο τρόπο για οποιονδήποτε, πόσω μάλιστα όταν αφορά τον ΑΡΗ, ο οποίος έχει ενώσει όλους τους Έλληνες με τις επιτυχίες, την αγωνιστικότητα και το ήθος που προάγει εδώ και 100 και πλέον χρόνια.

Ως Υφυπουργός Παιδείας, θα πρέπει να υπερασπίζεται τον αθλητικό σύλλογο που γαλουχεί, ανατρέφει μεγάλο μέρος της νεολαίας του τόπου μας στα αθλητικά ιδεώδη, κρατώντας αυτά τα παιδιά μακριά από σκοτεινά και ύποπτα λημέρια, όπου ανήκουν τέτοιες εκφράσεις. Δεν μας προκαλεί όμως ούτε έκπληξη ούτε απορία… Ούτε πιστεύουμε ότι υπάρχει λόγος να δώσουμε αξία στις δηλώσεις του Υφυπουργού Παιδείας.

Η ιστορία του ΑΡΗ αυτόματα απαξιώνει οποιονδήποτε προσπαθεί να τη σπιλώσει. Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας έχρισε κάποιον Υφυπουργό Παιδείας, ωστόσο με τον λόγο του αυτος αγνοεί τη πραγματική σημασία της λέξης παιδεία. Θα πρέπει όμως να σταθούμε και σε κάτι ακόμη.

Έχουμε καταλάβει τη φιλική ή όχι διάθεση κάποιων καθώς και ορισμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σε σχέση με τον ΑΡΗ. Ανεξάρτητα απ’ αυτό ο κ. Τσίπρας πρέπει να τοποθετηθεί και να πράξει! Ίσως να είναι η αφορμή για μια συζήτηση περί ίσης μεταχείρισης και δικαιοσύνης…».

 

COMMENTS

[an error occurred while processing the directive]