Κύπρια η δολοφονημένη 22χρονη που βρέθηκε στο Λονδίνο (pics)

Η 22χρονη κυπριακής καταγωγής μαχαιρώθηκε άγρια και κτυπήθηκε μέχρι θανάτου, ενώ το πτώμα της βρέθηκε παρατημένο σε πάρκο στην περιοχή Finsbury Park στο Βόρειο Λονδίνο.

Κύπρια η δολοφονημένη 22χρονη που βρέθηκε στο Λονδίνο (pics)

Σύμφωνα με τοπικά μέσα πρόκειται για την Iuliana Tudos, η οποία βρέθηκε στο συγκεκριμένο πάρκο σε άθλια κατάσταση τρεις ημέρες μετά που δηλώθηκε ελλείπον πρόσωπο από την οικογένειά της.

Eίχε γεννηθεί στη Μόσχα, είχε υιοθετηθεί από Κύπριο πατέρα από τη Λάρνακα όπου φέρεται να πήγε σχολείο.

Η 22χρονη είχε μετακομίσει στο Λονδίνο πριν από έξι χρόνια. Είχε βρεθεί στην Κύπρο τελευταία φορά τον Ιούνιο, καθώς η οικογένειά της ζει στη Λάρνακα και είχε πει στους φίλους της ότι χαιρόταν που οι αδερφοί της είχαν μεγαλώσει.

Οι γονείς της έχουν ταξιδέψει στο Λονδίνο για τις διευθετήσεις της κηδείας της και για να συνδράμουν τις αστυνομικές έρευνες.

Η μητέρα της, που ονομάζεται Ελίνα Βασιλείου, δήλωσε σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Express: «Ήταν ένα όμορφο, ευγενικό άτομο, επομένως ο μοναδικός τρόπος που μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε αυτό είναι να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, αλλά ως οικογένεια θα θέλαμε να πληρώσουμε εμείς για την κηδεία της Ιουλιάνα».

Η Scotland Yard ερευνώντας τις συνθήκες της δολοφονίας της αναφέρει ότι η 22χρονη είχε δεχθεί θανάσιμη μαχαιριά στο στομάχι και κτύπημα στο κεφάλι, ενώ είχε πεθάνει στη σκηνή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την DailyMail, ένας 31χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία της νεαρής, ο οποίος κατοικεί στην περιοχή Dalston.  Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό του νοτιοδυτικού Λονδίνου και παραμένει υπό κράτηση.

Τραγική φιγούρα η θεία και νονά της 22χρονης, Aliona Tudos, η οποία έκανε έκκληση να βρεθεί ο δολοφόνος της νεαρής και να πληρώσει για το έγκλημα του.  Όπως ανέφερε σε βρετανικά μέσα: «Δεν μπορώ να την φέρω πίσω αλλά το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που το έκαναν πρέπει να πληρώσουν».

Οι φίλοι της την περιγράφουν ως ένα ευχάριστο και ήσυχο άτομο, που δεν είχε εχθρούς. Δούλευε σε μπαρ και σπούδαζε ταυτόχρονα, ενώ δεν έβαζε ποτέ τον εαυτό της σε μπελάδες.

Η αστυνομία πιστεύει ότι η Iuliana δέχτηκε επίθεση όταν γύριζε σπίτι της μετά από βραδινή έξοδο με φίλους. Η νεαρή θα περνούσε τα Χριστούγεννα σε σπίτι φίλου της, αλλά όταν δεν εμφανίστηκε, αμέσως δηλώθηκε ελλείπον πρόσωπο.

Οι αρχές καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για τη δολοφονική επίθεση να επικοινωνήσουν με ειδικούς τηλεφωνικούς αριθμούς ή μέσω Twitter. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν επιδείξει οι αρχές για ενδεχόμενη ανάμιξη ή πληροφορίες που μπορεί να έχει ένας άστεγος άνδρας που συχνά κοιμόταν κοντά στο σημείο του πάρκου όπου βρέθηκε νεκρή η 22χρονη.

Έρανος μέσω διαδικτύου για να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας της 22χρονης έχει συγκεντρώσει πάνω από 16.000 λίρες, ωστόσο η μητέρα της είπε πως τα χρήματα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία είναι ο δράστης να επιχείρησε να ληστέψει το θύμα και να τη μαχαίρωσε όταν εκείνη αντιστάθηκε…

COMMENTS

[an error occurred while processing the directive]