Κως: Αθίγγανοι έκλεψαν χαλκό κι ο ιδιοκτήτης πήρε τη καραμπίνα

Κως: Αθίγγανοι έκλεψαν χαλκό κι ο ιδιοκτήτης πήρε τη καραμπίνα

Επιχείρηση 74χρονου στην Κω διέρρηξαν τρεις αθίγγανοι και αφαίρεσαν χάλκινο σύρμα βάρους 150 κιλών! ..

Επιχείρηση 74χρονου στην Κω διέρρηξαν τρεις αθίγγανοι και αφαίρεσαν χάλκινο σύρμα βάρους 150 κιλών!

Οι δράστες συνελήφθησαν αλλά μαζί τους και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο οποίος νωρίτερα πήρε το κυνηγετικό του όπλο πήγε στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ και άρχισε να ρίχνει για εκφοβισμό!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα δύο αδέλφια ΡΟΜΑ ηλικίας 23 και 24 ετών μαζί με 34χρονο ομόφυλό τους μετέβησαν προχθές τα ξημερώματα στην επιχείρηση του 74χρονου και αφού την διέρρηξαν αφαίρεσαν χάλκινο σύρμα συνολικού βάρους 150 κιλών.

Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφεραν τον κλεμμένο χαλκό στην κατοικία του 34χρονου δράστη.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, αστυνομικοί του οποίου άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση. Ωστόσο προχθές το πρωί μόλις ο 74χρονος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, πήρε τη κυνηγετική του καραμπίνα και μετέβη στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στη Κω όπου και άρχισε να πυροβολεί για εκφοβισμό.
Έτσι από τους αστυνομικούς εκτός από τους τρεις αθίγγανους, συνελήφθη και ο 74χρονος κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη οπλοκατοχή αφού η άδεια που είχε για το κυνηγετικό του όπλο ήταν ληγμένη.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το χάλκινο σύρμα που είχαν κλέψει οι ΡΟΜΑ το οποίο και επέστρεψαν στον 74χρονο, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν οι δράστες, καθώς και το κυνηγετικό όπλο που κατείχε ο ηλικιωμένος, μαζί με δυο κάλυκες και δυο φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω και σε βάρος τους κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

COMMENTS

[an error occurred while processing the directive]