ΖΩΔΙΑ: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8 έως 14 Ιανουαρίου 2018)

ΖΩΔΙΑ: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8 έως 14 Ιανουαρίου 2018)

Κριός
Η νέα εβδομάδα θα αρχίσει με θετικό πρόσημο για εσάς, καθώς θα δείτε να αποδίδουν οι φιλοδοξίες και ο κόπος που έχετε καταβάλει. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να κάνετε νέα ξεκινήματα και να πραγματώσετε σχέδιά σας, ακόμη κι αν πρέπει να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά. Προς το μέσο της εβδομάδας θα σας δοθεί χρόνος να κάνετε μια μικρή παύση για να αξιολογήσετε τις μέχρι τώρα κινήσεις σας.

Γύρω στην Παρασκευή θα πρέπει να μείνετε πειθαρχημένοι στις λεπτομέρειες των καταστάσεων, αφήνοντας όμως το μυαλό σας να εμβαθύνει στη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε τη διαύγεια και τη ζωτικότητα για να αντεπεξέλθετε σε όλα, αν και την Κυριακή τα άστρα σας συμβουλεύουν να ξεκουραστείτε λίγο.

Ταύρος
Η νέα εβδομάδα αρχίζει με πολλές επαφές, που θα είναι ιδανικές για να εκφράσετε τις θέσεις σας και να κερδίσετε τους φίλους σας. Παρά τον ηλεκτρισμό που ίσως να νιώθετε στην ατμόσφαιρα, θα κάνετε και κάποιες νέες φιλίες. Στο μέσο της εβδομάδας όμως κάντε ένα βήμα πίσω και γυρίστε το βλέμμα σας στον εσωτερικό σας κόσμο, προκειμένου να καταφέρετε να αξιολογήσετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων.

Από την Παρασκευή το περιβάλλον σας θα αναμένει από εσάς να αναλάβετε τα ηνία, με τον διασκεδαστικό τρόπο! Οργανώστε τις συναθροίσεις σας, εντάσσοντας σε αυτές και τους καινούργιους φίλους σας. Το Σαββατοκύριακο θα μπορείτε επιτέλους να μην ασχοληθείτε εσείς με τίποτα, καθώς θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε την ηρεμία που έχετε ανάγκη.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει λίγο ιδιόμορφα, καθώς θα δείτε το περιβάλλον σας να μην τάσσεται απόλυτα με το μέρος σας. Ακόμη και πρώην συνεργάτες, θα έχουν φιλοδοξίες που είναι αντίθετες με τα δικά σας σχέδια. Μην διστάσετε να εγκαταλείψετε τις παλιές σας απόψεις για χάρη των νέων, όμως προς το μέσο της εβδομάδας επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα άτομα εκείνα που η πρόθεσή τους είναι να σας εκμεταλλευτούν.

Από την Παρασκευή το κλίμα θα αρχίσει να γίνεται πολύ πιο αίσιο και θα ευνοηθείτε σε όποιο έξυπνο σχέδιο θελήσετε να βάλετε σε εφαρμογή, καθώς οι φίλοι σας και τα άστρα θα είναι αρωγός σας για να πράξετε το σωστό. Το Σαββατοκύριακο να είστε έτοιμοι να δείξετε την πορεία στους άλλους ή να υποδείξετε το άτομο που πρέπει να το κάνει. Κάποιες νέες πληροφορίες είναι καθ’ οδόν για εσάς.

Καρκίνος
Δείξτε σύνεση με τα οικονομικά σας από την αρχή της νέας εβδομάδας, γιατί αυτές οι μέρες δεν ενδείκνυνται για παρορμητικές κινήσεις. Θα είναι όμως εξαιρετικές για άλλες υπερβολές, όπως την έκφραση αυθόρμητων ιδεών και εξελιγμένων απόψεων. Ακολουθήστε αυτή την πορεία σκέψης και τις επόμενες ημέρες, μετέχοντας σε συζητήσεις και ακολουθώντας κατά πόδας την περιέργειά σας.

Γύρω στην Παρασκευή θα είναι συνετό να αντισταθείτε στην ανάγκη να προχωρήσετε με μεγαλύτερες ταχύτητες. Ενίοτε το πιο τολμηρό και αποδοτικό ρίσκο, είναι να οπισθοχωρήσετε και να αφήσετε τις καταστάσεις να κυλήσουν μόνες τους και να πάρουν το δρόμο τους. Το Σαββατοκύριακο θα μπορέσετε να επαναπαυθείτε στις δάφνες σας, καθώς θα δείτε να αποδίδει όλη η σκληρή δουλειά σας. Είναι ώρα για χαλάρωση και αρκετό φαγητό!

Λέων
Η αρχή της εβδομάδας σας καλεί να δώσετε σημασία στους συνανθρώπους σας και την άποψη που έχουν για εσάς, καθώς είναι πιθανό να βγαίνετε προς τα έξω ως αλαζόνες. Ίσως χρειαστεί να περιορίσετε κάπως τη φυσική σας ανταγωνιστικότητα και να προτιμήσετε να ακούσετε τι έχουν να πουν και οι άλλοι, αντί να ακούτε μόνο τη δική σας φωνή.

Γύρω στην Πέμπτη θα είστε πιο απορροφημένοι στις σκέψεις σας, που δυστυχώς δεν θα είναι όλες ευχάριστες. Ίσως σας επηρεάζει το δυσχερές οικονομικό κλίμα που έχετε βρεθεί. Το καλύτερο θα ήταν να απομονωθείτε λίγο και να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε επανέλθει στον εξωστρεφή και αισιόδοξο εαυτό σας και ευνοείστε να αναζητήσετε λίγη περισσότερη κοινωνικότητα.

Παρθένος
Αν αναμένατε ότι αυτή θα είναι μια κάπως ανιαρή εβδομάδα, θα απογοητευθείτε ευχάριστα από την αρχή της! Θα προκύψουν αρκετές αποσπάσεις από τη ρουτίνα σας και σας συστήνεται να ακολουθήσετε την κάθε ευκαιρία για διασκέδαση – ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να αφήσετε πίσω για λίγο τη δουλειά. Στο μέσο της εβδομάδας όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, για να μην βρεθείτε μπροστά σε μπελάδες…

Από την Παρασκευή και μετά θα δείτε να αποδίδει η υπομονή σας, αν χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας όσο κι αν σας πιέζουν οι άλλοι να βιαστείτε. Το Σαββατοκύριακο καλείστε να είστε προσγειωμένοι και σε θετική διάθεση, ώστε να αναγνωρίσετε το δώρο της διαφώτισης που θα σας χαρίσει κάποιος.

Ζυγός
Έτσι θα έπρεπε να αρχίζει κάθε εβδομάδα, με ενέργεια και ενθουσιασμό! Η έντονη γοητεία σας θα εμπνέει όσους βρίσκονται γύρω σας, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Ωστόσο οι ρυθμοί σας θα μειωθούν λίγο στο μέσο της εβδομάδας, καθώς θα νιώσετε την ανάγκη να στραφείτε περισσότερο στην ανάλυση των πραγμάτων παρά στη δράση.

Η δημιουργικότητα και η διορατικότητά σας θα σας φανούν πολύ χρήσιμες από την Παρασκευή, που θα κληθείτε να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες που έχετε εκφράσει. Θα έχετε μάλιστα βοήθεια από αρκετούς ομοϊδεάτες συνεργάτες σας, για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι καλό να επιδείξετε αυτοσυγκράτηση, προκειμένου να μπορέσετε να χειριστείτε τα ευχάριστα αναπάντεχα που σας περιμένουν.

Σκορπιός
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με κάποια προβλήματα μέσα στο σπίτι, όμως οι προστριβές θα μπορέσουν να αντιμετωπιστούν αν δείξετε λίγη κατανόηση και αποφασίσετε να κάνετε τους απαραίτητους συμβιβασμούς. Τα συναισθήματα θα είναι σε έξαρση και τις μέρες που έπονται, ενώ οι υπερβολές δεν αποκλείεται να σας στριμώξουν όσο αφορά τα οικονομικά σας.

Προσπαθήστε να παραμείνετε στην ασφαλή ζώνη.
Από την Παρασκευή αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, για να κατευνάσετε την έντασή σας. Το Σαββατοκύριακο θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε και πάλι τη υπομονή σας, για να χειριστείτε ένα νέο πρόβλημα που θα προκύψει.

Τοξότης
Από την αρχή της εβδομάδας θα νιώσετε να αναδύεται το εξαιρετικό σας χάρισμα της διαύγειας, δίνοντάς σας απίστευτη ταχύτητα στη δημιουργικότητα και την κοινωνικότητα! Αξιοποιήστε το διαλεκτικό σας ταλέντο για να εξερευνήσετε τις νέες ιδέες σας και δώστε και στους άλλους να καταλάβουν τι πραγματικά σκέπτεστε. Τώρα δεν πρέπει να ενδώσετε σε καμία πίεση και καταθλιπτική διάθεση, είστε πολύ πρόσχαροι και συνεργάσιμοι για να σας καταβάλουν τέτοιες προκλήσεις.

Γύρω στην Παρασκευή θα προσπαθείτε να βάλετε μια σειρά στις πολλές εκδοχές που θα τριγυρίζουν στο μυαλό σας, κάτι που θα σας κάνει αρκετά αφηρημένους και αποσυντονισμένους. Το Σαββατοκύριακο αναζητήστε την αρμονία και την ομορφιά στα μικρά πράγματα και τολμήστε να μοιραστείτε το θετικό σας όραμα με κάποιο ιδιαίτερο άτομο. Κάποιες λεπτομέρειες θα απαιτήσουν την προσοχή σας την Κυριακή.

Αιγόκερως
Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα με πλήρη ετοιμότητα να αδράξετε τη μέρα και τη στιγμή, καθώς θα σας συνεπάρει μια έντονη παρόρμηση. Προσέξτε μόνο να μην παγιδευτείτε σε αμφίβολα ρίσκα. Καλύτερα μείνετε στην ισορροπημένη κρίση σας, αντί να ταλαντευτείτε μεταξύ γενναιότητας και ευκολοπιστίας. Το μέσο της εβδομάδας θα είναι κατάλληλες μέρες για να γνωστοποιήσετε στον κύκλο σας ποια είναι τα ζητούμενά σας. Έχει φτάσει η στιγμή που οι ευκαιρίες συνάδουν με τις φιλοδοξίες σας, και πρέπει να δράσετε όσο το σίδερο είναι ζεστό!

Την Παρασκευή ενδέχεται να ταραχτεί λίγο η αρμονία στο σπίτι σας με αναπάντεχες συγκρούσεις, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και δημιουργικές διεξόδους. Δώστε λίγο περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Το Σαββατοκύριακο θα σας έκανε καλό να ενδώσετε σε μια ρομαντική πρόταση, διατηρώντας τη χαρωπή σας διάθεση.

Υδροχόος
Γεμάτη έμπνευση θα είναι η αρχή της νέας εβδομάδας, το είδος της έμπνευσης που συνέπαιρνε τους μεγάλους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν τα μεγάλα τους αριστουργήματα. Όσα βλέπετε γύρω σας θα είναι ανάλογα της διάθεσής σας, καθώς θα έχετε την αίσθηση ότι όλος ο κόσμος είναι αντανάκλαση της ομορφιάς που νιώθετε μέσα σας! Ο περίγυρος θα σας βρίσκει γοητευτικούς και ελκυστικούς, και θα σας το δείξει με αρκετούς τρόπους.

Γύρω στην Πέμπτη θα σας προσγειώσει λίγο ένα οικονομικό θέμα, που πρέπει να το χειριστείτε το συντομότερο για να μην εξελιχθεί σε πρόβλημα. Το Σαββατοκύριακο θα μπει με εσάς σε φιλοσοφική διάθεση. Ενδώστε σε αυτή και να αναμένετε ιδιαίτερες στιγμές, ειδικά την Κυριακή.

Ιχθύες
Η αρχή της εβδομάδας θα σας βρει επιφυλακτικούς στο να εμπιστευτείτε ακόμη και τον εαυτό σας, κάτι που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας. Η εποχή δεν σας ευνοεί για να πάρετε ρίσκα και καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε ακόμη και τις προτεραιότητες που έχετε θέσει οι ίδιοι. Στο μέσο της εβδομάδας προσπαθήστε να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητές σας, ακόμη κι αν η ενέργειά σας είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Από την Παρασκευή φροντίστε να μην σας αποσπάσουν την προσοχή άτομα που θέλουν μόνο να σας εκμεταλλευτούν για το δικό τους όφελος. Το Σαββατοκύριακο προτιμήστε να συναντηθείτε με φίλους ή να περάσετε λίγο χρόνο στο σπίτι, ακόμη και μόνοι.