ΖΩΔΙΑ: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15 έως 21 Ιανουαρίου 2018)

ΖΩΔΙΑ: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15 έως 21 Ιανουαρίου 2018)

Κριός

Από την Τετάρτη που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα φροντίσεις να λύσεις ζητήματα που ακόμη συνεχίζουν και σε προβληματίζουν αγαπητέ Κριέ. Η διάθεση σου θα είναι καλή και η ενεργητικότητα σου αυξημένη. Φρόντισε το Σαββατοκύριακο να ξεκουραστείς γιατί νιώθεις αρκετή εξάντληση από το πολύ τρέξιμο.

Μπορείς αυτή την περίοδο να θέσεις όλα τα προβληματικά θέματα που αφορούν την σχέση σου επί τάπητος να τα συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα ικανοποιήσει και εσένα αλλά και το ταίρι σου. Αν μιλάς ακόμη την μοναξιά είναι καιρός να σταματήσεις. Θα είναι αυξημένη η κοινωνικότητα σου και σίγουρα εκεί κάπου έξω σε περιμένει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που περιμένεις.

Στην δουλειά σου παρόλο που έχεις αρκετό φόρτο εργασίας τα καταφέρνεις όλα πολύ καλά. Αυτή την περίοδο μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε φέρνουν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Στα οικονομικά φρόντισε να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος

Η εβδομάδα σου αγαπητέ Ταύρε θα είναι αρκετά καλή και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που δεν προχωρούσαν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα έχεις καταπληκτικές ιδέες ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

Η Αφροδίτη που θα μπει την Πέμπτη στον Υδροχόο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις ώστε να γίνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που να σε ευχαριστεί οι πλανήτες συνεχίζουν να σου στέλνουν τις θετικές τους επιρροές ώστε να μπορέσεις να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Μερικά θέματα που καθυστερούν στην δουλειά σου να μην σε νευριάζουν γιατί τώρα ήρθε η περίοδος που σε ευνοεί και πολλά πράγματα και υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα θα πάρουν το δρόμο τους και θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς σε έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμος

Κάποια σχέδια που έχεις αγαπητέ Δίδυμε μπορεί να καθυστερούν αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και θα μπορείς πάντα και θα τα βγάζεις μια χαρά εις πέρας. Αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον καλό θα ήταν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί την τελευταία στιγμή θα δοθούν οι καλύτερες λύσεις.

Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να δεις μερικά προβλήματα που μπορεί να έχει η σχέση σου σε βάθος για να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις και να ισορροπήσεις στην σχέση σου. Θα έρθουν καλές εξελίξεις στην σχέση σου. Και αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να υπάρχει στην ζωή σου και πάλι σου λέω να μην το βάλεις κάτω. Έχεις όλα τα φόντα και με το θετικό πλανητικό σκηνικό θα κάνεις την γνωριμία των ονείρων σου.
Πάρα πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σου που δεν θα ξέρεις πως να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Πάντως με ότι ασχοληθείς θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις την τελευταία περίοδο σε βγάζουν έξω από τον προϋπολογισμό σου. Το ευχάριστο είναι ότι θα μπορέσεις να βάλεις κάποιο πρόγραμμα που θα σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια.

Καρκίνος

Από την Τετάρτη που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε ευνοεί αγαπητέ Καρκίνε και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Θα θέλεις να μιλήσεις με δικά σου και φιλικά πρόσωπα να τους πεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί για να νιώσεις πιο ανάλαφρα. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.
Τα αισθηματικά σου θα πάνε σε γενικές γραμμές πολύ καλά. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα με το ταίρι σου που μέχρι τώρα σε έχουν οδηγήσει σε πολλά ερωτηματικά. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά και δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου ενδιαφέρον μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και τώρα με τις καλές επιρροές των πλανητών θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και με την ευελιξία που έχεις μπορείς να καταφέρεις πολλά στον χώρο της εργασίας. Αυτό θα γίνει και αυτή την περίοδο. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις γιατί ήδη έχεις φορτωθεί με πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

Λέων

Θα κινείσαι δυναμικά και αυτή την περίοδο αγαπητέ Λέοντα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μπορείς και προλαβαίνεις αυτή την περίοδο κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και τα τακτοποιείς άμεσα. Κάποια οικογενειακά θέματα τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο.
Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης που την Πέμπτη θα μπει στον Υδροχόο θα έχεις όλες τις δυνατότητες για να μπορέσεις να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο αρκεί να δώσεις περισσότερο ενδιαφέρον στην σχέση σου. Αν ακόμη βρίσκεσαι μέσα στην μοναξιά δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Πάρτο αλλιώς το θέμα και με την εύνοια της Αφροδίτης θα έρθουν όλα καλύτερα από ότι νομίζεις.
Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά αρκεί μερικές φορές να συγκρατείς τα νεύρα σου για κάποια λάθη που μπορεί να κάνουν οι άλλοι. Σχέδια που έχεις μπορείς να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Προσπάθησε στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα να μην ανοίξεις καινούργιες υποχρεώσεις αν δεν έχεις τακτοποιήσει κάποιες άλλες που έχεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό και σου λέω ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

Παρθένος

Η διάθεση σου αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ καλή αγαπητέ Παρθένε και θα προσπαθήσεις να κάνεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα. Το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις.
Μπορείς αυτή την εβδομάδα να αφεθείς στις καταστάσεις που έρχονται γιατί θα είναι πολύ θετικές. Το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πολλά αρκεί να του δώσεις τις ευκαιρίες. Μην καταναλώνεσαι σε διάφορα αλλά θέματα και παραμελείς την σχέση σου. Και αν δεν έχεις ακόμη στην ζωή σου κάποιο ταίρι τώρα που ο ρομαντισμός σου θα είναι αυξημένος είναι σίγουρο ότι κάτι πολύ καλό θα προκύψει.
Έχεις πάρα πολλά σχέδια για τα επαγγελματικά σου στο μέλλον. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να κάνεις τα σχέδια σου πραγματικότητα. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι άριστη και θα δεχτείς και προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλεις. Πρέπει να κάνεις πολύ προγραμματισμό και δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα.

Ζυγός

Η δυναμικότητα είναι μέσα σου αγαπητέ Ζυγέ. Από την Τετάρτη που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα προσπαθήσεις να καταφέρεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά.
Μπορεί αυτή την εβδομάδα η σχέση σου να πάρει μια άλλη τροπή που δεν την περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και τι ζητάει. Και αν ακόμη κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να κινηθείς ανάλογα και να κοιμηθείς με το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς.
Αυτή την περίοδο θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συζητήσεις για πράγματα καινούργια αλλά και ξεκαθαρίσματα για παλιά θέματα θα κυριαρχούν. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια σου. Στα οικονομικά υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

Σκορπιός

Ξεκινάει για εσένα μια εβδομάδα πολύ εποικοδομητική σε ότι έχει σχέση σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις αγαπητέ Σκορπιέ αλλά και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Ό Άρης που είναι στο ζώδιο σου θα σου δώσει όλη την ενεργητικότητα που θέλεις για να πετύχεις τους στόχους σου πολύ γρήγορα.
Η Αφροδίτη που την Πέμπτη θα μπει στον Υδροχόο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να περνάς πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέση σου ή την επισημοποίηση της. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι και η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου κινήσου γρήγορα γιατί η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική για να κάνεις την γνωριμία της ζωής σου.
Ο Ερμής από τον Υδροχόο δυναμώνει την επικοινωνία σου και σου δίνει πολλές ιδέες για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις να τα σκεφτείς πολύ καλά πριν ξεκινήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Φρόντισε να τις τακτοποιήσεις άμεσα και μην δώσεις καμιά αναβολή.

Τοξότης

Από την αρχή της εβδομάδας θα δεις ότι θα είναι καλύτερη η επικοινωνία σου αγαπητέ Τοξότη. Θα ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές με διαφορετικό μάτι. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητα σου κατάλληλα για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.
Εβδομάδα που θα οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Θα σε συμβούλευα να ξεχάσεις όλα αυτά που σε έχουν στεναχωρήσει και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα είναι πολύ καλύτερο και για τους δυο σας. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία μην σταματάς την αναζήτηση γιατί με τις καλές επιρροές των πλανητών πλησιάζει η γνωριμία που ήθελες.
Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Απόφυγε να δίνεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Γραφειοκρατικά νομικά φορολογικά και ακίνητης περιουσίας θέματα μπορείς να τα κάνεις αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως

Από την Τετάρτη που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα πρέπει δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά αγαπητέ Αιγόκερε και να κινηθείς με πρόγραμμα και μεθοδικότητα σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές. Φρόντισε να ρυθμίσεις πολλά θέματα που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον.
Η σχέση σου αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά ισορροπημένη και πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντόνιζαν έχουν πάρει τέλος. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα σχέδια που έχεις για την σχέση σου στο μέλλον. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που έκανε κλικ στην καρδιά σου οι πλανήτες θα αυξήσουν την κοινωνικότητα σου και πολύ σύντομα η γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περίμενες.
Στην δουλειά σου η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς πολλές εναλλαγές. Θα κινηθείς ψύχραιμα σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας και θα μπορείς να τις λύσεις όλες με τον καλύτερο τρόπο που εσύ ξέρεις. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις είναι πάρα πολλές γιαυτό μην κάνεις ανοίγματα και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Υδροχόε θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις αντιμετώπιζες με χαλαρότητα, με περισσότερη σοβαρότητα και θα θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές σε πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σε κουράζουν. Θα τα καταφέρεις αυτά που θέλεις με πολύ επιτυχία.
Η Αφροδίτη που την Πέμπτη θα μπει στο ζώδιο σου δίνει πολύ γοητεία και φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Ξέχασε ότι μπορεί να έχει γίνει στην σχέση σου από παλιά και ζήσε την κάθε στιγμή με το ταίρι σου έντονα και ερωτικά και θα είστε και οι δύο πάρα πολύ καλά. Και αν έχεις ακόμη μοναξιά και δεν βρήκες το ταίρι που θέλεις η Αφροδίτη σου δίνει όλα τα φόντα να βρεις αυτό που θέλεις πολύ εύκολα.
Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά παρόλο που έχεις πολλές ευθύνες και το τρέξιμο είναι αρκετό. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα καλό θα είναι να τις δεις με σοβαρότητα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Πολλές ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν στα οικονομικά σου που θα αυξήσουν τα έσοδα σου.

COMMENTS

[an error occurred while processing the directive]