Ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 29/01 – 04/02

Ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 29/01 – 04/02

ζωδια κριός

Από την αρχή της νέας εβδομάδας θα σας καταλάβει μια δυναμική παρόρμηση για εξερεύνηση. Όσο πιο μακριά βρεθείτε από την παρούσα κατάστασή σας, τόσο καλύτερα θα νιώσετε. Στο μέσο της εβδομάδας θα έχετε την ανάγκη να μειώσετε λίγο τους ρυθμούς σας, προκειμένου να κάνετε μια καταμέτρηση τόσο στις δυνάμεις σας όσο και στα υπάρχοντά σας.

Αυτή είναι μια καλή εποχή να ανασυντάξετε το σπίτι σας, απομακρύνοντας πράγματα που δεν χρειάζεστε ή που δεν θέλετε πλέον. Μην βιαστείτε να το κάνετε, πάρτε όσο χρόνο χρειαστεί. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να κυλήσει γρήγορα, όμως θα έχετε κάποιες καινούργιες ιδέες – που θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση όλη την επόμενη εβδομάδα και θα σας βοηθήσουν να σημειώσετε πρόοδο!

 

ζωδια ταύρος

Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με την αίσθηση ότι όλος ο κόσμος κινείται πολύ πιο γρήγορα από εσάς, κάτι που θα σας ασκήσει μια πίεση μεγαλύτερη από όση θα θέλατε αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να αγνοήσετε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και κινηθείτε με τον δικό σας ρυθμό, προσέχοντας μόνο να μην βρεθείτε παγιδευμένοι σε μεγάλες αγορές.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πιο συμβατό με τον χαρακτήρα σας και θα ασχοληθείτε πιο πολύ με τους καλούς σας φίλους αλλά και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Από τις δραστηριότητές σας δεν θα λείψει και η διασκέδαση. Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να θέλετε να γίνετε λίγο υπερβολικοί, γι’ αυτό θα ήταν συνετό να έχετε κοντά κάποιο άτομο του στενού περιβάλλοντός σας που θα σας αποτρέψει από παρεκκλίσεις!

 

ζωδια δίδυμοι

Τα όνειρά σας φαίνεται σαν να απέχουν λίγο από την πραγματικότητα αυτή την εβδομάδα. Αναζητήστε στο φιλικό σας περιβάλλον τη συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεστε, προκειμένου να συνειδητοποιήσετε πού έχετε το κενό για να μπορέσετε να το διαχειριστείτε. Αυτό είναι απαραίτητο πριν κληθείτε να προσγειωθείτε απότομα στην πραγματικότητα, για να αντιμετωπίσετε θέματα που θα ανακύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα προς το μέσο της εβδομάδας. Συμβαίνουν πολύ περισσότερα από όσα πιάνει το μάτι σας αυτή την περίοδο, γι’ αυτό αν τα ξετρυπώσετε θα είστε εσείς αυτοί που θα βρεθείτε με προβάδισμα.

Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να το αφιερώσετε στη διασκέδασή σας. Θα έχετε ανάγκη να βρεθείτε με ανθρώπους που ταιριάζουν οι απόψεις σας, ακόμα και να επικοινωνήσετε με δικά σας άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Αυτή θα είναι μια εξαιρετική βοήθεια, γιατί θα καθαρίσει η σκέψη σας και θα έχετε πολλές νέες ιδέες!

 

 

ζωδια καρκίνος

Η εβδομάδα αρχίζει με πολλή βιασύνη για εσάς, κάτι που μπορεί να σας κάνει να ξεχάσετε ποιες είναι οι πραγματικές προτεραιότητες! Φροντίστε να μην εξαγριώνεστε με κάθε μικρή διακοπή ή πρόκληση που θα σας προκύψει – αν και το πλέον συνετό για εσάς θα ήταν να μειώσετε πολύ τους ρυθμούς σας, τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη.

Η διάθεσή σας θα είναι να δείτε λίγο τα πράγματα από μακριά, από την ασφάλεια που σας παρέχει το περιβάλλον του σπιτιού σας. Εργαστείτε από εκεί, και ίσως να σας προκύψει η ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές στη θέση των επίπλων σας ή στη διακόσμηση. Δεν αποκλείεται την Παρασκευή να αποφασίσετε να καλέσετε κόσμο στο σπίτι. Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι γεμάτο με κοινωνικές υποχρεώσεις. Αυτό δεν θα είναι αρνητικό, αφού έτσι κι αλλιώς περνάτε μια φάση που έχετε ανάγκη να βγείτε από το καβούκι σας και να περάσετε όμορφα.

 

ζωδια λέων

Μια νέα άφιξη στη ζωή σας θα δυναμιτίσει θετικά αυτή την εβδομάδα από την έναρξή της. Αναμένεται να θέσει τα πάντα σε κίνηση – και μάλιστα να φτάσει στο σημείο να αλλάξει το σκεπτικό σας για κάτι που αγαπάτε ιδιαίτερα! Στο μέσο της εβδομάδας θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε μια δυσμενή προστριβή με κάποιο υψηλά ιστάμενο άτομο, ίσως από τον εκπαιδευτικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Στο προσκήνιο θα έρθουν παράλογες απαιτήσεις, γι’ αυτό θα ήταν συνετό για εσάς να παραμείνετε σε εγρήγορση και να ολοκληρώσετε όσα θέματα έχετε ήδη σε εκκρεμότητα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο κοινωνικές επαφές. Η εποχή είναι εξαιρετική για ομαδικές πνευματικές ασκήσεις, όπως να παρακολουθήσετε μια διάλεξη ή την παρουσίαση κάποιου βιβλίου.

 

 

ζωδια παρθένος

Η Δευτέρα θα σας βρει με ανανεωμένο το σθένος και την όρεξή σας προς τις καθημερινές υποχρεώσεις. Ενδέχεται όμως να προκύψει ένα κλίμα εχθρότητας ανάμεσα σε εσάς και κάποια άτομα που θεωρείτε ότι σας στέκονται εμπόδιο… Το μέσο της εβδομάδας ενδείκνυται για ταξίδια, φιλοσοφικές και ψυχολογικές αναζητήσεις, οτιδήποτε θεωρείτε ότι θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας.

Με ό,τι και να καταπιαστείτε αυτή την περίοδο, φροντίστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να ψάξετε βαθιά, προκειμένου να κατανοήσετε ρεαλιστικά την παρούσα κατάστασή σας. Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να σας προκύψουν αναπάντεχες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία μπορεί να επιφέρουν προβλήματα, γι’ αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όσα θα κληθείτε να πείτε ή να γράψετε!

 

ζωδια ζυγός

Όπως κι αν αρχίσει αυτή η εβδομάδα, όλα θα εξαρτηθούν αποκλειστικά από τη δική σας διάθεση! Αν είναι ανεβασμένη, θα περάσετε εξαιρετικά. Αν δεν είναι στα καλύτερά της, θα έχετε την αίσθηση ότι βουλιάζετε και όλος ο υπόλοιπος κόσμος βουλιάζει μαζί σας… Στο μέσο της εβδομάδας ενδέχεται να αναδυθεί μια πολιτισμική σύγκρουση, όμως το φυσικό σας διπλωματικό χάρισμα θα σας βοηθήσει να διαλυθούν οι εντάσεις το συντομότερο δυνατόν.

Προς το Σαββατοκύριακο θα έχετε έντονη διάθεση για οικειότητα με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, για την οποία όμως θα κοπιάσετε περισσότερο απ’ όσο συνήθως. Στην ατζέντα σας θα υπάρχουν υπερβολικά πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε να ελαφρύνετε όλο αυτό το βάρος.

 

ζωδια σκορπιός

Τη Δευτέρα θα ανακαλύψετε ότι καμία καλή πράξη δεν περνά απαρατήρητη, ακόμα κι αν διαστρεβλώνεται μια φαινομενική θετική δράση. Το θέμα αυτό θα σας κάνει να γελάτε αργότερα, όμως τη δεδομένη στιγμή θα είναι άσχημο. Προς το μέσο της εβδομάδας θα ξεσηκωθούν τα συναισθήματά σας και ο μόνος τρόπος να χαλαρώσει η ένταση θα είναι ο συμβιβασμός.

Όσο δύσκολο κι αν σας φανεί αρχικά, στην πραγματικότητα δεν είναι. Αυτό θα το συνειδητοποιήσετε στην πορεία της εξέλιξης, όταν θα αναπνεύσετε με ανακούφιση! Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να προκύψουν επαγγελματικά ή νομικά προβλήματα, μπορούν όμως να αποτραπούν ή να αναβληθούν αν διαβάσετε με προσοχή όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

 

 

ζωδια τοξότης

Η ζωή μπορεί να είναι ωραία, κάτι που θα συνειδητοποιήσετε άλλη μια φορά στην αρχή αυτής της εβδομάδας που το ρομάντζο θα σας χτυπήσει την πόρτα, είτε το αναζητάτε είτε όχι! Μάλιστα θα είστε τόσο απορροφημένοι στη χαρά, που μπορεί να μην το προσέξετε καν… Αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα κληθείτε να δείτε πολύ σοβαρά όλες τις λεπτομέρειες σε κάποια πρόσφατα σχέδιά σας, που αφορούν φίλους ή το κοινωνικό περιβάλλον σας.

Θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε γρήγορα σε όλες τις εκκρεμούσες υποχρεώσεις σας, αν φανείτε πειθαρχημένοι με όσα πρέπει να γίνουν. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να έχει αρκετό φόρτο δραστηριοτήτων – αλλά όλα θα κυλήσουν ομαλά αν χειριστείτε τους εμπλεκόμενους δίκαια και ισότιμα.

 

ζωδια αιγόκερως

Η σταθερότητα στις θέσεις σας θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας στην έναρξη της νέας εβδομάδας. Τρέφετε κάποιες ανησυχίες που αφορούν τη σιγουριά ή την ασφάλειά σας, όμως είναι αβάσιμες και θα δείτε σύντομα να διαλύονται οι όποιες αντιθέσεις. Η ρομαντική σας πλευρά θα είναι σε πλήρη έξαρση αυτές τις μέρες, όπου θα αποζητάτε μόνο ατελείωτους περιπάτους με ένα ιδιαίτερο άτομο!

Προσέξτε να μην τινάξετε τα οικονομικά σας στον αέρα με έξοδα για πολυτέλειες, γιατί τελικά η απλότητα είναι αυτή που κερδίζει πιο πολλά! Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ανάγκη να οξύνετε το πνεύμα σας, κάτι που ίσως να μην συμμερίζεται το περιβάλλον σας…

 

ζωδια υδροχόος

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα είναι ξεκάθαρη η αίσθηση ότι έχετε την ελευθερία να κάνετε ό,τι λαχταρήσετε και θα σας εκπλήξει η καλή σας τύχη. Φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε! Η υπόλοιπη εβδομάδα θα κυλήσει με έναν αλλόκοτο συνδυασμό παράξενων γεγονότων και διαστήματα ανίας. Το συνετό θα είναι να εκλάβετε την ατμόσφαιρα ως ένδειξη των αλλαγών που γίνονται κάτω από την επιφάνεια – των οποίων σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα.

Να ξέρετε ότι αυτή την περίοδο όλα βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας, σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο. Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να σας κατακλύσει μια δημιουργική έξαρση. Αν μάλιστα βρεθείτε στο σωστό σημείο, είναι πιθανό να ανάψει η σπίθα μιας ρομαντικής σχέσης με πολύ γρήγορη εξέλιξη!

 

ζωδια ιχθύες

Η μόνη περιγραφή που μπορεί να ταιριάξει στην έναρξη της νέας εβδομάδας, είναι «μπέρδεμα»! Η αίσθηση που θα έχετε θα είναι ότι σας έχουν δώσει ένα βιβλίο με δύσκολους γρίφους, χωρίς να έχετε καμία πρόσβαση στη λύση τους. Μην αγχωθείτε όμως, όλο αυτό θα περάσει αρκετά γρήγορα.

Η υγιής δημιουργικότητά σας θα επικρατήσει όλη την υπόλοιπη εβδομάδα, καθώς θα είστε σε απόλυτη επαφή με την καλλιτεχνική πλευρά σας. Θα έχετε την ευχέρεια να εκφραστείτε με κάθε τρόπο που θα σκεφτείτε, από ζωγραφική μέχρι μαγειρική. Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να είστε χαλαροί και δείξτε μεγάλη προσοχή στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε, γιατί μπορεί να μην είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε!

COMMENTS

[an error occurred while processing the directive]