Δεν ξέρεις να πίνεις, Τζον Σνόου (video)

Δεν ξέρεις να πίνεις, Τζον Σνόου (video)

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής ήταν άψογος με το μαύρο σμόκιν του δίπλα στην «Καλίσι» Εμίλια Κλαρκ στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών.

Δύο βράδια πριν, ωστόσο, ο Κιτ Χάρινγκτον βρισκόταν στην άλλη ακτή των ΗΠΑ, σε ένα μπαρ της Νέας Υόρκης και ήταν τόσο μεθυσμένος που παρενοχλούσε τους πελάτες.

Έτσι φαίνεται, τουλάχιστον, στο βίντεο που εξασφάλισε η ιστοσελίδα TMZ και δείχνει τον «Τζον Σνόου», εντελώς «κόκκαλο», να έρχεται σε αντιπαράθεση με θαμώνες, να τον συνοδεύουν έξω, και εκείνος να επιστρέφει και να μην τον αφήνουν να μπει μέσα.

 Τώρα οι ιδιοκτήτες του μπαρ Barfly όπου διαδραματίστηκαν τα παραπάνω, δίνουν τη δική τους εκδοχή μιλώντας στην εκπομπή «Entertainment Tonight». Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ο Χάρινγκτον ήταν ήδη μεθυσμένος όταν ήρθε στο μαγαζί τους, όπου πήρε ένα ουίσκι για τον ίδιο, ένα ποτό για τον φίλο του και μια γύρα για όλους τους πελάτες του μπαρ.

Τα οξυμένα πνεύματα που βλέπουμε στο παραπάνω βίντεο έχουν να κάνουν με ένα παιχνίδι μπιλιάρδου. Ο Χάρινγκτον διέκοψε το παιχνίδι, και ένας πελάτης τον άφησε να ρίξει μία στεκιά στη θέση του. Όμως έπαιζαν την παραλλαγή Killer, όπου κάθε παίκτης μπορεί να κάνει μία μόνο προσπάθεια για να βάλει μπάλα σε τρύπα. Εκείνος αδυνατούσε να το καταλάβει και παρεξηγήθηκε που δεν τον άφηναν να ξαναπαίξει.

Όσο για τη στιγμή που επιστρέφει στο μπαρ προς το τέλος του βίντεο, ήταν για να τακτοποιήσει το λογαριασμό του. Πλήρωσε 70 δολάρια και άφησε φιλοδώρημα άλλα τόσα. Δεν ξέρουμε τι του είπε για όλα αυτά η αρραβωνιαστικιά του Ρόουζ Λέσλι, αλλά ως Ιγκρίτ του «Game of Thrones» θα του έλεγε σίγουρα «You know nothing, Jon Snow». Ούτε να πίνεις, ούτε να παίζεις μπιλιάρδο…