Ανατροπή στη δολοφονία της Δώρας- Τι έταξαν στον δολοφόνο

Ανατροπή στη δολοφονία της Δώρας- Τι έταξαν στον δολοφόνο

Η Δώρα μού είχε πει ότι την απειλούσαν και ότι φοβόταν για κάποιες από τις υποθέσεις που χειριζόταν ως εφοριακός, δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο πατέρας της Κώστας Ζέμπερης, μετά τις νέες αποκαλύψεις από τον δολοφόνο της, ότι του έταξαν 30.000 ευρώ για να τη σκοτώσει. 

 

Ο πατέρας της άτυχης 32χρονης είχε διατυπώσει αυτούς τους ισχυρισμούς από την πρώτη στιγμή που έμαθε το φρικτό τέλος του παιδιού του. Σήμερα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή σε ελληνικό ΜΜΕ, θύμισε πως η πρώην γυναίκα του, η μητέρα της Δώρας, είχε καταγγείλει ότι ο δολοφόνος παρακολουθούσε το παιδί τους επί ημέρες πριν επιτεθεί και τη σκοτώσει με πολλαπλές μαχαιριές μέσα στο Β’ Νεκροταφείο της Αθήνας, στα Πατήσια.

Ο ίδιος λέει πως την είχε συμβουλεύσει να παραιτηθεί και να φύγει, να ζήσει στο εξωτερικό, καθώς, όπως λέει, ήταν «λαμπρό μυαλό», όμως εκείνη ήθελε να μείνει στην πατρίδα της και να προσφέρει όσο μπορεί.

Ο πατέρας της Δώρας ανέφερε ότι το παιδί του διαχειριζόταν μεγάλες υποθέσεις και του είχε εκμυστηρευτεί ότι «με απειλούν από τη δουλειά».

«Ο Γιάννης, ο αδελφός της, τη φύλαγε, του έλεγα να την προσέχει και την πηγαινοέφερνε από τη δουλειά. Εκείνη την ημέρα αρρώστησε ο Γιάννης και σκοτώθηκε το παιδί. Ήταν η μοναδική μέρα που βρέθηκε μόνη της», είπε ο Κ. Ζέμπερης για το μοιραίο απόγευμα που η Δώρα βρέθηκε νεκρή στο Β’ Νεκροταφείο.

Πηγή: protothema